Verkauf grundstück São Brás de Alportel von 397 m²

9 Fotos
Verkauf grundstück
São Brás de Alportel
150 000 €
Nr. 217
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 343.00
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 397.00
Beschreibung :
Dit perceel (lote 11) ligt in een klein condominium van 11, dat het gebruik van een gemeenschappelijk zwembad deelt.

Met het voordeel van een goedgekeurd project kunt u direct aan de slag met de bouw van uw droomvilla! Het project biedt een villa met 3 verdiepingen, een garage en een modern design. Hoewel het perceel kan worden gekocht als een op zichzelf staand project, waar u vervolgens alle gewenste wijzigingen kunt aanbrengen en uw bouwer kunt aanstellen. Het is ook mogelijk om het project voor u te laten afronden volgens het huidige project, de prijs hiervoor zou ongeveer 615.000 + IVA zijn.

Het goedgekeurde project bestaat uit een villa met 4 slaapkamers, waarvan 1 kamer op de begane grond en de overige 3 op de eerste verdieping, waaronder een fantastische master suite, met een inloopkast en ensuite badkamer. Een grote open woonkamer en keuken. Er is ook een indrukwekkende kelderverdieping, met een parkeergarage voor meerdere auto's, een wasruimte, een technische ruimte en een extra berging.

Het perceel biedt een prachtig aspect, met een tuin op het zuiden om zoveel mogelijk te profiteren van de zon van de Algarve!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse kunt u contact met ons opnemen.
  • Energieklasse: a
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?