Verkauf haus Lissabon mit 4 Schlafzimmer

30 Fotos
Video
Verkauf haus
Lissabon
1 850 000 €
Nr. SM_MOR_REST1
Merkmale :
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 4
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 319.00
  • Garagen: 1
Beschreibung :
Huis T4 in een perceel van lade op het zuiden, gelegen in de beroemde wijk Restelo, op twee stappen van de "Careca".

Deze villa, ingevoegd in een van de laatste lades te koop, heeft 242 m2 bruto bouwoppervlakte, verdeeld over 3 verdiepingen.

De villa is in goede staat, hoewel het wat moderniseringswerken nodig heeft. Op de begane grond is er een grote woon- en eetkamer, slaapkamer / kantoor, keuken, 2 IS. Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers, een met eigen badkamer en een IS. Op de bovenste verdieping hebben we de zolder met twee grote Velux ramen.

Deze woning heeft drie fronten, georiënteerd op het zuiden, oosten en westen. Het heeft een mooie tuin met veel potentieel en een garage met ongeveer 27 m2 en een berging met 23 m2.

Gelegen in een buurt met alle voorzieningen, zoals supermarkten en supermarkten, apotheek, restaurants, cafés, scholen en gezondheidsdiensten. Het heeft ook een uitstekende toegang tot de weg en een goed openbaar vervoersnetwerk.

De Bairro do Restelo, overwegend residentieel, ligt naast de rivier de Taag en wordt gekenmerkt door zijn villa's en groene ruimtes. Het is ook de thuisbasis van verschillende ambassades.

Het is zo genoemd naar de nabijheid van het strand van Belém, waar de haven van Restelo was.

Restelo, tegenwoordig in de parochie van Belém, was een klein dorpje ten westen van de stad Lissabon. Geïmplanteerd op het strand, diende het als een ankerplaats voor boten en een plaats van inscheping en ontscheping voor navigators. Toen het belang ervan als zeehaven groeide, werd er een hermitage gesticht, blijkbaar onder de aanroeping van Onze-Lieve-Vrouw van de Ster.

Aarzel niet en kom kennismaken met deze fantastische woning!
  • Energieklasse: d
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
SOTTOMAYOR PROPERTIES
Rua dos Pedroucos 37B
1400-279 LISBOA - Lissabon
Portugal
www.sottomayorproperties.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?