Verkauf wohnung Loulé von 117 m²

30 Fotos
Verkauf wohnung
Loulé
395 000 €
Nr. 105
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 117.00
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 2
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2024
Beschreibung :
Een uitstekende gelegenheid om een nieuw modern appartement te bezitten in een nieuw condominium met 26 luxe appartementen in het hart van Loule. Momenteel in aanbouw en biedt een scala aan appartementen variërend in grootte van 1 slaapkamer tot 4 slaapkamers, de perfecte plek voor degenen die werken en spelen in deze prachtige stad.

Alle appartementen zijn voorzien van hoogwaardige, volledig ingerichte en uitgeruste keukens met BOSCH-apparatuur. Je hebt ook, Daikin, airconditioning units in de leefruimte en slaapkamers, de badkamers zullen vloerverwarming hebben.
De elektrische rolluiken krijgen een centraal bedieningssysteem en er is ook een pre-installatie voor het surround sound-systeem.

Degenen met elektrische auto's zullen ook blij zijn te weten dat er oplaadpunten beschikbaar zullen zijn in de garage voor gebruik door elk appartement.

Naast een hoogwaardige afwerking, een uitstekende locatie en een constructie van topkwaliteit, bieden deze nieuwe appartementen enkele van de beste vloeroppervlakten van alle huidige nieuwbouwwoningen in de omgeving. Het aanbieden van een lichte, ruime woning in het hart van Loule.

2 slaapkamer appartementen vanaf - 390,000
3 slaapkamer appartementen vanaf - 480,000
4 slaapkamer appartementen vanaf - 495,000

  • Energieklasse: a
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?