Verkauf business Lagos von 360 m²

30 Fotos
Verkauf business strandpromenade
Lagos
799 000 €
Nr. N354
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 360.00
  • Schlafzimmer: 6
  • Badezimmer: 4
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 588.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Baujahr: 2016
Beschreibung :
Deze ruime woning van drie verdiepingen is een ideale investeringsopportuniteit, gelegen in het hart van Lagos, een gewilde locatie in de Algarve-regio van Portugal. Het huis ligt op korte loopafstand van het strand en een supermarkt, wat een handige toegang biedt tot alle voorzieningen.

De prachtig gerenoveerde woning is omgevormd tot een bloeiend hostel. Van de hoogwaardige afwerkingen tot de moderne voorzieningen, deze woning heeft alles wat nodig is om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan gasten en een winstgevende onderneming te creëren voor de slimme investeerder.

De volledig gemeubileerde woning is een perfecte mix van luxe en comfort, met een groot zwembad op het terras dat een privé en comfortabele ruimte biedt om te relaxen en te genieten van de zon. Het huis bestaat uit twee appartementen die door de eigenaar en familie worden bewoond en vijf kamers met eigen badkamer, die worden verhuurd.

De suites zijn ruim en beschikken over alle benodigde voorzieningen voor een comfortabel verblijf, waaronder minikoelkasten, waterkokers, smart-tv's, airconditioning-units en een bureau in elke kamer. De woning heeft ook zonnepanelen die 250 liter water verwarmen.

Appartement A bevindt zich op de begane grond en heeft een keuken, bar, woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Het komt uit op het terras met het zwembad. De slaapkamer kan worden afgesloten en bereikt via het huis, zodat deze ook als aparte slaapkamer kan worden gebruikt.

Appartement B bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een keuken, slaapkamer en balkon. Het heeft veel natuurlijk licht en alle bedden hebben hoogwaardige matrassen. Er zijn ook smart-tv's en airconditioning-units in alle slaapkamers en woonkamers.

Het huis heeft een prachtige marmeren en stenen trap in het hart. Het huis is perfect voor gebruik door een groot gezin of als hostel, met voldoende ruimte om gasten te ontvangen.

Dit is een zeldzame kans die verschillende mogelijkheden biedt voor slimme investeerders.

Mis het niet! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen!
REF:N354
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
MARCELA Propriedades
Rua 25 de Abril, Nº 31
8600-763 - Lagos
Portugal
www.marcelapropriedades.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?