Verkauf grundstück Aljezur von 1000 m²

5 Fotos
Verkauf grundstück meerblick
Aljezur
600 000 €
Nr. U511
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 1000.00
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 1000.00
Beschreibung :
Een unieke kans een Surf Centrum te ontwikkelen met restaurant, klein bedrijf en gemeenschappelijke voorzieningen op een stuk grond gelegen aan de hoofdweg die leidt naar het populaire dorp Carrapateira en op korte afstand van het strand . Het goedgekeurde project is voor een gebouw met twee verdiepingen om van het uitzicht op zee te kunnen profiteren over de duinen van dit natuurgebied , op een grondstuk van 1000 m2.

Het goedgekeurde project is voor de bouw van een comercieel project (niet voor bewoning) inclusief Locale accomodatie of pension, bestaande uit:

Informatie gedeelte en winkel

2. Eet en drink gedeelte met een terras van 57m2 (capaciteit voor 52 zitplaatsen en 58 staanplaatsen )

3. Opslag gedeelte voor surf materiaal en algemene voorzieningen ( kleedkamers, wasmachines ,etc.) . Een klein verkooppunt is voorgesteld naast dit gedeelte.

4. Slaapgedeelte met een studio en 4 slaapkamers met ensuite badkamers

Het hoofd concept van dit project is het bevorderen en aanmoedigen van sportactiviteit, met name surfen , in een gebouw ontworpen te passen in dit unieke landschap .

Het project heeft tevens een overdekt terras gedeelte voor thermische zonne-energie en zonnepanelen.

Alle noodzakelijke goedkeuringen zijn toegelaten door zowel het gemeentehuis van Aljezur als het Natuurpark , met vervaldatum novembeR 2024.

REF: U511
  • Energieklasse: libre
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
MARCELA Propriedades
Rua 25 de Abril, Nº 31
8600-763 - Lagos
Portugal
www.marcelapropriedades.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?