Verkauf grundstück Praia da Luz von 440 m²

19 Fotos
Verkauf grundstück
Praia da Luz
990 000 €
Nr. U510
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 440.00
  • Badezimmer: 4
Beschreibung :
De mogelijkheid een werkelijk speciaal project te ondernemen op een ruim stuk grond van 909m2 is bereikbaar . Met goedkeuring van het gerenomeerde Atelier Mario Martins wordt deze ruimte getransformeerd in een woning van 440m2 , naast een sfeervol huis met 3 slaapkamers gebouwd in 1983. Dit buitengewone architectonische project , klaar om gebouwd te worden , stelt een verdeling over twee verdiepingen voor , inclusief een ruime garage met ruimte voor maximaal drie voertuigen.


Het moderne ontwerp van de woning belooft een unieke beleving , met adembenemend uitzicht over het strand en het majestueuze Rocha Negra van Praia da Luz. Op de begane grond, een ruime ensuite slaapkamer en een recreatieruimte met directe toegang tot het zwembad gedeelte zijn zorgvuldig ontworpen . Op de eerste verdieping wachten twee ruime suites , elk vebonden met een terras wat weids uitzicht biedt . De keuken , naadloos geintegreerd met het woon/eetgedeelte, vervolmaakt deze elegantie omgeving.


Iedere ruimte in deze woning beschikt over grote ramen , wat een perfecte mengeling schept tussen binnen comfort en de schoonheid van de omgeving. Dit voorstel ,meer dan een eenvoudig onroerend goed project, vertegenwoordigt de belofte van een verfijnde en uitnodigende levensstijl , waar architectuur uniek versmelt met natuur , wat een werkelijk speciale sfeer schept .


Dit grondstuk ligt naast een reeds gebouwd huis met 3 slaapkamers. U kunt de karakteristieken zien in ref. C3867.

Maak een afspraak voor uw bezoek!

REF: U510
  • Energieklasse: Nicht mitgeteilt
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
MARCELA Propriedades
Rua 25 de Abril, Nº 31
8600-763 - Lagos
Portugal
www.marcelapropriedades.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?