Verkauf haus Girona von 137 m²

30 Fotos
Virtuelle Besichtigung
Verkauf haus
Girona
349 000 €
Nr. IV560
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 137.85
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 2
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 551.00
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 1985
Beschreibung :
Ontdek comfort en rust in deze woning gelegen in de urbanisatie La Canyera in Llagostera.

Deze woning, gelegen in een rustige en gezinsvriendelijke omgeving, is een ideaal toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een kwaliteitshuis. De urbanisatie biedt een compleet sportterrein met zwembad en tennisbanen, wat uitzonderlijke mogelijkheden biedt voor recreatie en plezier met het gezin.

Het huis onderscheidt zich door zijn royale tuin, versierd met een pergola en een praktische barbecue, die een perfecte omgeving biedt voor familie- en sociale bijeenkomsten en momenten van ontspanning. De mogelijkheid om een zwembad te bouwen voegt een vleugje exclusiviteit toe aan deze woning.

Deze instapklare woning beschikt over een afgesloten garage voor extra gemak. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met open haard, een eetkamer ideaal voor familiebijeenkomsten en een volledig uitgeruste keuken met een kleine bijkeuken. Daarnaast is er op deze verdieping een complete badkamer beschikbaar.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier tweepersoonsslaapkamers aan de buitenkant, overspoeld met natuurlijk licht, evenals nog een complete badkamer. Dit niveau biedt een intieme en comfortabele ruimte voor het gezinsleven.

Deze woning vertegenwoordigt een unieke kans om jezelf onder te dompelen in een comfortabele en gastvrije levensstijl. Mis de kans niet om van dit huis uw thuis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op!
  • Energieklasse: e
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
I-VEO SYNERGY
c/del Rio Gueli 58
17001 - Girona
Spanien
www.i-veo.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?