Verkauf haus Mafra von 283 m²

30 Fotos
Verkauf haus meerblick
Mafra
1 050 000 €
Nr. DSPTVEDRASNRS2
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 283.00
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 3
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 2913.00
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2008
Beschreibung :
Ontdek uw paradijs in Mafra Vrijstaande 4-slaapkamer woning met luxe en comfort

Droomt u van een thuis waar comfort, verfijning en natuur perfect samensmelten? Wij presenteren dit spectaculaire vrijstaande huis met 4 slaapkamers, gevuld met natuurlijk licht, moderne afwerkingen en een gedurfd ontwerp dat een ongeëvenaarde levensstijl biedt. Gelegen in een bevoorrechte regio met adembenemende uitzichten op het platteland en de zee, biedt deze woning gemakkelijke toegang tot het centrum van Mafra en de charmante stranden van Ericeira.

Eigenschappen van het pand:

Ruime Gebieden: Begane grond met entreehal, woonkamer met open haard en warmteterugwinningseenheid, moderne keuken met eiland en toegang tot de buitenkant.
Privé Accommodaties: Een suite met zeezicht en Roca whirlpoolbad, een slaapkamer met inloopkast en toegang tot het terras, plus nog een slaapkamer en kantoor allemaal met ingebouwde kasten.
Complete Recreatieruimte: Garage van 113 m², gezellige kamer met oven en houtgrill, en uitgeruste keuken.
Technisch Comfort: Daikin airconditioning in alle kamers, Rotex 300L warmtepomp voor warm water, centrale stofzuiging, en voorbereiding voor centrale verwarming.

Buitengewoon Buiten:

Tuin en Recreatie: Geniet van een uitgestrekte natuurlijke gras tuin, perfect voor buitenactiviteiten, een groentetuin en biologische boerderij waar u dieren kunt grootbrengen en verzorgen.
Extra Details: Bijgebouw met opslag, waterput en kennel.

Bevoorrechte Locatie:

Slechts twee minuten van de A21, 30 minuten van de luchthaven van Lissabon, en 10 minuten van de fantastische stranden van Ericeira, waaronder Ribeira D'Ilhas, een paradijs voor surfers en wereldwijd erkend.

Dit huis is een echt juweel in Mafra, dat luxe, comfort en een unieke verbinding met de natuur combineert. Ideaal voor diegenen die een uitzonderlijke levenskwaliteit zoeken. Mis deze unieke kans niet om te leven op de plaats van uw dromen!
  • Energieklasse: b
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
DS PRIVATE TORRES VEDRAS
Rua Dr. Carlos França, 25A
2560-330 - Torres Vedras
Portugal
dsprivate-torresvedras.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?