Verkauf haus Oeiras von 172 m²

30 Fotos
Verkauf haus strandpromenade
Oeiras
1 185 000 €
Nr. FG_Mor_Caxias_T5
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 172.00
  • Schlafzimmer: 5
  • Badezimmer: 3
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 310.00
  • Garagen: 1
Beschreibung :
5 slaapkamer villa met fantastische tuin, op 500 meter van de zee in Caxias.

Een villa naast de Real Quinta de Caxias, waar u talloze middagen in uw eigen tuin kunt doorbrengen, gezellig kunt lunchen op het terras of een wandeling kunt maken naar het strand, dat op slechts 500 meter afstand ligt. U kunt ook uw auto verlaten en rustig genieten van de trein, 600m.House

ingevoegd in een perceel grond met 310m2, met een bruto privé-oppervlakte van 201m2 en 25 m2 afhankelijke bruto oppervlakte.

Momenteel is de villa verdeeld in twee appartementen, waardoor het mogelijk is om het te gebruiken als een volledig apart gastenverblijf of om onmiddellijk winst te maken op een plaats waar weinig aanbod van huurwoningen is. De woning onderging in 2021 totale werken en werkt in 2023 aan de gevel.

De villa bestaat uit begane grond, 1e en 2e verdieping, garage en een kleine berging.

Op de begane grond vinden we een huisverdieping met een tuin van ongeveer 150m2, met een lommerrijke boom. Deze verdieping van de villa heeft ook 2 slaapkamers, een grote woonkamer, een complete badkamer en een keuken.

Op de entreeverdieping vindt u een lichte woonkamer met toegang tot de tuin, keuken, twee slaapkamers en een complete badkamer.

Met aparte toegang, op de 1e en 2e verdieping vinden we een tweede appartement, zeer helder en met een zeer aangenaam uitzicht op Quinta Real de Caxias.

De 1e verdieping heeft een woonkamer met een balkon over de tuin, een eetkamer, een slaapkamer die momenteel wordt gebruikt als kantoor, keuken met toegang tot een aangenaam terras, complete badkamer met wasruimte.

Op de 2e verdieping vinden we 2 slaapkamers en een badkamer.

De ingang van de garage bevindt zich aan de achterkant van het huis. _

_



Wij adviseren onze cliënten in het proces van aan- en verkoop van vastgoed (stedelijk, rustiek of agrarisch).
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
SOTTOMAYOR PROPERTIES
Rua dos Pedroucos 37B
1400-279 LISBOA - Lissabon
Portugal
www.sottomayorproperties.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?