Verkauf haus São Brás de Alportel von 429 m²

30 Fotos
Verkauf haus
São Brás de Alportel
1 500 000 €
Nr. 199
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 429.00
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 5
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 2394.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2024
Beschreibung :
Genesteld bovenop de pittoreske heuvel in de buurt van het betoverende stadje São Bras de Alportel in de zonovergoten regio Algarve, biedt deze nieuwbouw moderne villa een ongeëvenaarde mix van verfijning, luxe en panoramisch uitzicht. Deze residentie heeft een indrukwekkende positie en kijkt uit over de stad beneden en strekt zijn blik uit naar de sprankelende kustlijn in de verte.

De architectuur van de villa integreert naadloos met de natuurlijke omgeving, waardoor een harmonieus evenwicht ontstaat tussen moderne esthetiek en het adembenemende landschap. Kamerhoge ramen sieren de leefruimtes en nodigen uit tot een overvloed aan natuurlijk licht dat het strakke en eigentijdse ontwerp versterkt. De open lay-out zorgt voor een naadloze overgang tussen de woon-, eet- en keukengedeeltes en bevordert een sfeer van ruimtelijkheid en connectiviteit.

Kwaliteit staat voorop in deze woning, zoals blijkt uit de hoogwaardige afwerking. Vloerverwarming zorgt voor comfort tijdens de koelere seizoenen, terwijl airconditioning het hele jaar door voor een verfrissende sfeer zorgt. De moderne keuken is een culinair toevluchtsoord, uitgerust met state-of-the-art apparatuur en designarmaturen, waardoor de perfecte setting ontstaat voor gastronomische maaltijden en het ontvangen van gasten.

Een eigen garage zorgt voor gemakkelijk parkeren, terwijl een lift gemakkelijke toegang biedt tot alle niveaus van de villa, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met een element van luxe. Het doordachte ontwerp strekt zich uit tot buitenruimtes, met uitgestrekte terrassen die de ideale uitkijkpunten bieden om te genieten van het betoverende uitzicht en de beroemde zonsondergangen van de Algarve.

Deze moderne villa is niet zomaar een residentie; het is een lifestyle-statement en biedt een perfect toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar een harmonieuze mix van eigentijds leven, adembenemende vergezichten en de relaxte charme van de Algarve. Of u nu geniet van een glas lokale wijn op het terras of geniet van het gemak van de nabijgelegen stad, deze villa vertegenwoordigt de belichaming van moderne elegantie in een betoverende heuvelachtige omgeving.
  • Energieklasse: Nicht mitgeteilt
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?