Verkauf wohnung Lagos von 109 m²

27 Fotos
Virtuelle Besichtigung
Verkauf wohnung meerblick
Lagos
247 000 €
Nr. A1983
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 109.50
  • Schlafzimmer: 1
  • Badezimmer: 1
  • Baujahr: 2011
Beschreibung :
Deze fantastische 1 slaapkamer flat, gelegen in een bevoorrecht gedeelte van de stad Lagos, heeft een geweldig uitzicht over het strand van Meia Praia en het historische stadscentrum.

Het is gebouwd in 2012, met 109,5 m2.

De flat is georienteerd op het zuiden,met blootstelling aan de zon en is samengesteld uit uitstekende grote oppervlaktes.

Binnen worden we welkom geheten door een entreehal met toegang tot gemeenschappelijke ruimtes, de woon/eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

De woon/eetkamer met ruime afmetingen, uitgerust met airconditioning en toegang tot een ruim balkon.

De flat heeft een volledig uitgeruste keuken met werkbladen met een Lange levensduur en pantry.

Het heeft een slaapkamer met ingebouwde kasten, met glazen schuifdeuren die toegang bieden tot een balkon door de hele flat, er is tevens een grote badkamer met ligbad.

Neem contact met ons op voor meer informatie en bezoek planning!

Lagos is historisch verbonden met de Portugese Ontdekkingen en is vandaag de dag een van de Algarves meest aantrekkelijke toeristencentra, met uitzonderlijke stranden , cultureel en religieus erfschap , zowel als een dynamisch nachtleven. Het historisch centrum is vrijwel totaal zonder verkeer, en biedt een breed scala aan winkels en culturele gelegenheden,restaurants, bars en cafes.
Vandaag de dag ligt de grootste aantrekkingskracht van Lagos in de overvloed en schoonheid van haar stranden . Je kunt kiezen tussen de lange strook zandduinen van Meia Praia of kleinere , beschutte stranden zoals Praia do Camilo of Praia Dona Ana.
Het internationale vliegveld van Faro is slechts een uur verwijderd via de snelweg A 22.


REF:A1983
  • Energieklasse: b
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
MARCELA Propriedades
Rua 25 de Abril, Nº 31
8600-763 - Lagos
Portugal
www.marcelapropriedades.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?