Verkauf wohnung Lagos von 125 m²

25 Fotos
Verkauf wohnung
Lagos
275 000 €
Nr. A2037
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 125.30
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 2
  • Baujahr: 1990
Beschreibung :
Gezellig drie slaapkamer appartement van 125m2, strategisch gelegen in het centrum van Lagos, en biedt vrede en rust. Met drie ruime slaapkamers, allen met ingebouwde kasten en natuurlijk licht , waarvan twee toegang hebben tot een prive balkon. De twee badkamers zijn uitgerust met douche of ligbad .


Er is een royale,volledig uitgeruste keuken met een aangrenzende pantry , zowel als toegang tot een gesloten balkon , wat omgebouwd is in een practische wasruimte . Het open woongedeelte biedt flexibiliteit om een eetgedeelte te creeren, waar men kan genieten van geweldige blootstelling aan de zon en toegang tot een balkon met uitzicht


Gelegen op de eerste verdieping zonder lift, biedt dit appartement een uitstekende mogelijkheid te genieten van comfort en gemak. Het heeft tevens een groot gemeenschappelijk terras en makkelijke parkeerplaats, ideaal voor momenten van rust , met panoramisch uitzicht over de stad Lagos en het beroemde strand Meia Praia.


Neem contact met ons op voor meer informatie.

REF: A2037
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
MARCELA Propriedades
Rua 25 de Abril, Nº 31
8600-763 - Lagos
Portugal
www.marcelapropriedades.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?