Verkauf wohnung Lagos von 109 m²

30 Fotos
Video
Virtuelle Besichtigung
Verkauf wohnung
Lagos
400 000 €
Nr. A2043
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 109.37
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 2
  • Baujahr: 2007
Beschreibung :
Uitstekend appartement op de eerste verdieping , gelegen in een prive condominium gebouwd in 2003 , slechts 10 minuten lopen naar de adembenemende stranden van de stad Lagos.


Deze gezellige woning bestaat uit twee ruime slaapkamers , beiden met ingebouwde kasten en toegang tot een klein prive balkon. Één van de slaapkamers is ensuite, met een prive badkamer , terwijl het appartement tevens een tweede badkamer biedt uitgerust met een douchecabine.


De woonkamer is ruim en licht, wat een gezellige sfeer biedt om te relaxen , terwijl het eetgedeelte naadloos verbonden is , en toegang biedt tot een balkon met uitzicht over de tuin van het condominium.

De keuken heeft een ruim , volledig uitgerust gedeelte met ingebouwde keuken kastjes die veel ruimte bieden voor opslag. Daarbij heeft de keuken directe toegang tot een balkon met BBQ gedeelte en een ernaastliggende pantry.


Bewoners van dit appartement hebben tevens twee parkeerplaatsen in de ondergrondse garage, met een grote opslagruimte . Een speciale voorziening is de algemene wasruimte van dit condominium toegangkelijk in de ondergrondse garage, wat nog meer gemak en bruikbaarheid biedt aan de bewoners.


Door een uitstekende ligging is dit appartement dichtbij alle nodige voorzieningen, zoals ziekenhuizen , supermarkten, en scholen.


Maak een afspraak voor uw bezoek!

REF: A2043
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
MARCELA Propriedades
Rua 25 de Abril, Nº 31
8600-763 - Lagos
Portugal
www.marcelapropriedades.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?