Verkauf wohnung Loulé von 129 m²

25 Fotos
Video
Verkauf wohnung
Loulé
895 000 €
Nr. QL575
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 129.00
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 3
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 222.00
Beschreibung :
Dit ruime appartement met twee slaapkamers is onlangs gerenoveerd en ligt in een privé en discrete wijk van de Encosta do Lago in Quinta do Lago.
Het appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over een moderne inrichting met een licht interieur, een open keuken, een woon- en eetkamer die uitkomt op een prive tuin. Met 2 en suite slaapkamers en een gastentoilet is dit charmante appartement het ideale huis of een geweldige verhuurwoning.
Encosta do Lago maakt deel uit van Quinta do Lago en ligt op slechts een paar minuten lopen van het meer en de uitgestrekte zandstranden. Ook het prachtige nieuwe sportcomplex, de CAMPUS van Quinta do Lago, is op loopafstand. De prachtige golfbanen van Quinta behoren tot de beste en meest exclusieve van Zuid-Europa.
.
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
YOUR LUXURY PROPERTY
Tua Cristovao Pires Norte, 362 r/c
8135-117 - Almancil
Portugal
www.yourluxuryproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?