Verkauf wohnung Quarteira von 90 m²

25 Fotos
Verkauf wohnung meerblick
Quarteira
675 000 €
Nr. VAP272722
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 90.80
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 2
  • Swimmingpool: Ja
  • Baujahr: 2021
Beschreibung :
Modern appartement met 2 slaapkamers en uitzicht op zee, gebouwd in 2021, is de unieke kans om te genieten van comfort en rust aan zee.

Deze accommodatie ligt in het centrum van de charmante stad Quarteira, in een condominium met een uitnodigend zwembad, perfect om te ontspannen op zonnige dagen.

Met twee goed bemeten slaapkamers, beide voorzien van inbouwkasten, biedt dit appartement een gezellige ruimte voor het hele gezin. Een van de slaapkamers is een ruime suite, met toegang tot een royaal balkon, dat een ontspannen omgeving biedt om te genieten van de zeebries.

Daarnaast is er een badkamer voor bezoekers, wat zorgt voor gemak en privacy.

Het woongedeelte bestaat uit een woonkamer en eetkamer, waardoor er voldoende ruimte is om te entertainen en te ontspannen. De open keuken is van alle gemakken voorzien.

Een opvallend kenmerk van dit appartement is het prachtige balkon in de eetkamer, met een aangewezen ruimte om buiten te zitten en te dineren, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee. Dit panoramische uitzicht op de zee voegt een vleugje sereniteit en schoonheid toe aan de huiselijke omgeving.

Voorzien van dubbele beglazing en airconditioning.

De centrale ligging van dit appartement zorgt voor gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder restaurants en natuurlijk het prachtige strand van Quarteira.

Met het comfort van een condominium met zwembad en het gemak van in het hart van de stad, biedt dit appartement een unieke kans om te genieten van de kustlevensstijl van de Algarve.

Afstanden:
Luchthaven Faro (FAO): 25 km
Strand: 0 km
Jachthaven van Vilamoura: 4 km
Golfbaan: 5 km
Gezondheidscentrum van Quarteira: 1 km
Winkelgebied: 0 km

Boek nu uw bezoek bij ons en kom dit prachtige appartement bekijken.

Het VAP-team staat volledig tot uw beschikking - VAP TEAM!

VAP272722

  • Energieklasse: a
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
VAP Real Estate
Edf. Vilamarina, loja 24 R/C Marina de Vilamoura
Vilamoura
Portugal
www.vaprealestate.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?