Verkauf haus Faro von 305 m²

30 Fotos
Verkauf haus
Faro
799 000 €
Nr. 162
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 305.00
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 4
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 286.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2023
Beschreibung :
Prachtige nieuwbouw villa, gebouwd met hoogwaardige specificaties in een populaire en gewilde omgeving van Faro.

Het pand wordt betreden via de elektrische poort naar de garage, of via de voordeur, met rolstoelvriendelijke schuine ingang. Bij het betreden van de villa vindt u een hal, die leidt naar de fantastische open woonkamer, met dubbele openslaande deuren met uitzicht op het zwembad, de keuken zit aan de zijkant perfect gepositioneerd om een eetruimte mogelijk te maken, en nog twee sets openslaande deuren, zodat de kamer wordt overspoeld met natuurlijk licht. De moderne keuken zal volledig uitgerust en uitgerust zijn.

Er is een slaapkamer op de begane grond, samen met een gastentoilet. Boven naar de 1e verdieping, aan de achterzijde van de villa vindt u de prachtige master suite, met een inloopkast en een grote badkamer. Evenals een eigen terras. Aan de achterzijde van de villa, zijn nog twee suites. Allemaal met ingebouwde kasten.

Er is ook een dakterras, met een overdekte ruimte, verdere ruimte, misschien voor kantoorruimte, en ruimte voor een badkamer, de perfecte plek voor zonaanbidders!

De kelder / garage niveau heeft voldoende ruimte voor parkeren, evenals verdere kamers te gebruiken zoals de eigenaar wenst, met ruimte voor een tweede woonkamer, studeerkamer, fitnessruimte, bioscoopzaal of kantoorruimte

Alle afwerkingen zijn van hoge kwaliteit, alle badkamers zijn voorzien van hangend sanitair, door zonne-energie verwarmd warm water, domotica smart home-systeem, elektrische rolluiken, capotto buitenisolatie en meer!

Een prachtige locatie voor een gezinswoning, met alle geweldige voorzieningen van Faro, evenals het strand op slechts 5 minuten rijden.
  • Energieklasse: b
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?