Verkauf haus Faro von 259 m²

30 Fotos
Virtuelle Besichtigung
Verkauf haus
Faro
1 200 000 €
Nr. 225
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 259.00
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 4
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 5840.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Baujahr: 1902
Beschreibung :
De betoverende, met bomen omzoomde oprijlaan vormt het decor voor deze fantastische Quinta op het platteland van Santa Barbara, terwijl u de volwassen, met bomen omzoomde ingang oprijdt, begroet een prachtig gerestaureerde boerderij, omgeven door een prachtig uitzicht op het platteland en een scala aan kleuren van de bloembedden.

Bij het betreden van de villa vindt u een gezellig en toch ruimtelijk gevoel terwijl u zich een weg baant door de verschillende leefruimtes, met een open haard en prachtige dubbelhoge plafonds. Grenzend aan de woonkamer heb je een aparte studieruimte en een prachtige mezzanine, perfect voor een kantoor. Naast de leefruimte vindt u een heerlijke eethoek die direct leidt naar de rustieke keuken, met veel ruimte om te koken en op te bergen. Voor een drankje na het eten, een korte trip de trap boven de keuken op, heb je je eigen bar met een prachtig groot terras waar je je kunt vergapen aan het panoramische uitzicht over het platteland. Er is zelfs een keuken op het terras als u eten wilt bereiden zonder uw ogen van het uitzicht af te wenden.

Er zijn 4 grote slaapkamers, waarvan 3 met eigen badkamer. 1 aan de voorzijde van de villa en 3 aan de achterzijde. Ideaal gespreid om privacy mogelijk te maken voor zowel familieleden als gasten!

Buiten heeft u een heerlijk zwembad, dat weer geniet van een prachtig uitzicht en een groot perceel dat u kunt gebruiken zoals u wilt. Momenteel vindt u 2 inwonende varkens in het noordelijke veld, terwijl de rest vrij onderhoudsarm is, maar kan worden beplant met meer fruitbomen of wat u maar wilt om de tuin van uw dromen te maken. Dit alles terwijl u geniet van privacy en rust, maar toch op slechts 3,5 km van het centrum van Santa Barbara en op minder dan 5 km van Loulé om te genieten van alle lokale voorzieningen die men zich maar kan wensen.

Een fantastische woning die er persoonlijk beter uitziet, dus als je de foto's leuk vindt, regel dan een bezichtiging!
  • Energieklasse: e
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?