Verkauf haus Girona von 409 m²

30 Fotos
Verkauf haus meerblick
Girona
1 350 000 €
Nr. IV00110
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 409.00
  • Schlafzimmer: 5
  • Badezimmer: 3
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 1290.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Baujahr: 2003
Beschreibung :
Ontdek uw nieuwe huis in Tossa de Mar!

Dit spectaculaire huis biedt een panoramisch uitzicht op de zee, het charmante dorp en het iconische kasteel van Tossa. De grote ramen vangen de schoonheid van de omgeving en nodigen u uit om vanaf het eerste moment van de rust te genieten.

Verdeeld over drie verdiepingen, bevindt zich op de begane grond een garage voor vier auto's met een badkamer. Op de begane grond komt de lichte woon-eetkamer uit op een tuin en een zwembad, met een prachtig uitzicht. De keuken, met directe toegang naar buiten, wordt gecompleteerd met een slaapkamer met tweepersoonsbed en een gastenbadkamer.

Op de tweede verdieping heeft het slaapgedeelte vier tweepersoonsslaapkamers, waaronder een master suite met badkamer en kleedkamer, evenals toegang tot een balkon met panoramisch uitzicht. Marmeren trappen en de lift verbinden alle verdiepingen, van de garage tot het nachtgedeelte.

Met de mogelijkheid om een perceel te scheiden, biedt deze woning privacy en de mogelijkheid om te genieten van het beste uitzicht op Tossa de Mar.

Iconisch en charmant dorpje aan de Costa Brava. Neem nu contact met ons op!

In overeenstemming met Wet 3/2017 van 13 februari 2018 van het BURGERLIJK WETBOEK VAN CATALONIË, die de Verordening Consumenteninformatie goedkeurt bij de verkoop en verhuur van woningen in CATALONIË, wordt de klant geïnformeerd dat de notaris-, registratie- en belastingkosten die van toepassing zijn (ITP of BTW en zegelrecht) en andere kosten die inherent zijn aan de verkoop niet in de prijs zijn inbegrepen.

  • Energieklasse: d
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
I-VEO SYNERGY
c/del Rio Gueli 58
17001 - Girona
Spanien
www.i-veo.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?