Verkauf haus Lagoa von 118 m²

30 Fotos
Virtuelle Besichtigung
Verkauf haus strandpromenade
Lagoa
395 000 €
Nr. 01-VC697
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 118.60
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 2
  • Baujahr: 1991
Beschreibung :
Uitstekende gelegenheid om een villa te kopen aan de rand van het dorp Ferragudo, in het bevoorrechte dorp Vila Gaivota, gelegen op 550 meter van het strand van Caneiros en op 5 minuten rijden van het centrum van Ferragudo en alle lokale winkels, minimarkten, restaurants, cafés, bars.

Deze charmante villa met 2 verdiepingen op het oostenwesten van 172m2 (huis van 118,60m2 plus terrassen en schuur van 53,40m2), bestaat uit:

Vanuit de hoofdingang hebben we toegang tot de ingerichte keuken, de grote woonkamer en aangrenzende eetkamer met open haard, 1 toilet en kleine berging (onder de trap).
Vanuit de woonkamer hebben we direct toegang tot een ruim terras op het westen, met uitzicht op de prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuin. De perfecte plek om van de zon te genieten en buiten te dineren met familie en vrienden en de prachtige zonsondergangen te bekijken.
Vanuit de keuken is er directe toegang tot de eigen parkeerplaats.

Vanuit de gang is er een trap naar de 1e verdieping, die bestaat uit 2 tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten, 2 en-suite badkamers (1 met bad en één met douche) en toegang tot privéterrassen.
Het slaapkamerterras gelegen op het westen kijkt uit over de verre zee en de tuin, en het slaapkamerterras gelegen op het oosten kijkt uit over het platteland.

Deze woning wordt volledig gemeubileerd verkocht en voorzien van airconditioning in de woonkamer en slaapkamers, horren en elektrische rolluiken.

Het dorp Ferragudo ligt in de westelijke Algarve en is een van de meest typische historische vissersdorpjes in de Algarve. Deze woning ligt op slechts 5 minuten rijden van dit prachtige dorp Ferragudo en door zijn ligging is het de perfecte woning om uw hoofdverblijf of uw vakantiehuis te zijn. Het is ook ideaal voor huurinvesteringen.

De prestigieuze en beroemde golfbanen van Gramacho en Vale de Pinta liggen op slechts 5-10 minuten rijden en verschillende andere prachtige stranden zijn gemakkelijk te bereiken.
De steden Portimão en Lagoa liggen op 5-10 minuten rijden, beide met verschillende supermarkten (nationaal en internationaal), openbare diensten, scholen, enz. De Algarve Nobel School in Porches en de Duitse School bevinden zich in de stad Lagoa, op slechts 15 minuten rijden van de accommodatie.
De luchthaven van Faro ligt op slechts 50 minuten rijden.

Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek aan deze woning te plannen. Virtuele rondleidingen zijn ook beschikbaar via videogesprekken.


- Artikelnummer: VC697
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
RETRAITE IMMOBILIER PORTUGAL-Claudio Abrantes

Portimão
Portugal
www.retraiteimmobilierportugal.fr
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?