Verkauf haus Loulé von 470 m²

21 Fotos
Verkauf haus
Loulé
2 900 000 €
Nr. 203
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 470.00
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 6
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 30805.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2024
Beschreibung :
Welkom in een prachtige villa in aanbouw in de betoverende heuvels van Loulé, Portugal. Deze op maat gemaakte residentie ligt op een uitgestrekt perceel van 30.000 vierkante meter en biedt een ongeëvenaard gevoel van privacy en rust. Tegen de schilderachtige achtergrond van de heuvels van Loulé belooft deze villa een levensstijl van weelde en verfijning.

Ontworpen met een veeleisend oog voor luxe, is deze villa vervaardigd op een enkel niveau en verspreidt zijn elegantie in een L-vormige configuratie. De architectonische schittering zorgt ervoor dat alle vier de ruime suites strategisch zijn gepositioneerd om uit te kijken op het adembenemende panorama van het zwembad en de zorgvuldig aangelegde tuinen. De naadloze samensmelting van binnen- en buitenruimtes zorgt voor een meeslepende ervaring waarbij de schoonheid van de natuur een integraal onderdeel wordt van uw dagelijks leven.

Een onderscheidend kenmerk van deze villa is de zorgvuldig ontworpen kelder van 128 vierkante meter, die een groot aantal mogelijkheden biedt. Met een handige garage, een stijlvolle badkamer en een extra kamer is deze ruimte een veelzijdige uitbreiding van de toch al uitgestrekte villa. Of het nu gaat om een hobbyruimte, een privéfitnessruimte of een thuiskantoor, de kelder biedt de flexibiliteit om aan uw unieke wensen te voldoen.

De villa is een bewijs van het streven naar uitmuntendheid, met overal afwerkingen van topkwaliteit. Onberispelijke aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar in elke hoek, met een harmonieuze mix van esthetiek en functionaliteit. Het interieur beschikt over de nieuwste moderne gemakken en zorgt voor een levensstijl die geavanceerde technologie naadloos integreert met tijdloze elegantie.

Als u het zorgvuldig aangelegde terrein betreedt, wordt u omringd door de sereniteit van het platteland van Loulé. De verhoogde ligging van de villa biedt een adembenemend uitzicht, zodat u vanuit het comfort van uw eigen huis kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

Deze villa is niet zomaar een residentie; Het is een statement van verfijnd leven, waar luxe en functionaliteit samenkomen, en waar elk detail zorgvuldig is samengesteld om uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen. Omarm het buitengewone terwijl je op reis gaat om dit meesterwerk in aanbouw je thuis te noemen.
  • Energieklasse: en-cours
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?