Verkauf haus Loulé von 254 m²

27 Fotos
Verkauf haus
Loulé
1 280 000 €
Nr. 206
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 254.00
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 3
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 5939.00
  • Baujahr: 1994
Beschreibung :
Welkom in een luxueus toevluchtsoord genesteld in het hart van de pittoreske heuvels van Loulé, waar dromen van een eigentijds paradijs tot leven komen. Dit exclusieve pand, tentoongesteld op onze vastgoedwebsite, biedt een zeldzame kans om een stukje serene luxe in de Algarve te verwerven.

Dit prachtige pand ligt majestueus op de heuvels van Loulé en wordt geleverd met een goedgekeurd project voor een zorgvuldig ontworpen luxe moderne villa. Het architecturale meesterwerk combineert naadloos verfijning met de rust van de natuurlijke omgeving en belooft een ongeëvenaarde woonervaring.

Een van de opvallende kenmerken van deze woning is het betoverende overloopzwembad dat het gevoel van grenzeloze luxe uitbreidt. Stel je voor dat je een verfrissende duik neemt, omringd door een adembenemend uitzicht over het weelderige landschap en je uitstrekt om de glinsterende kustlijn te ontmoeten. Als de zon ondergaat, verandert de lucht in een canvas van warme tinten, die een magische gloed over het landschap werpen.

De zorgvuldig geplande villa toont hedendaags design op zijn best, met strakke lijnen en open leefruimtes die het interieur moeiteloos verbinden met de schoonheid van de natuur. Het interieur beschikt over hoogwaardige afwerkingen en geavanceerde voorzieningen, waardoor een harmonieuze mix van stijl en comfort ontstaat.

Deze woning is niet zomaar een thuis; Het is een privéoase waar elk detail zorgvuldig is overwogen om uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen. Of u nu gasten ontvangt in de ruime woonruimtes, geniet van een gastronomische maaltijd in de ultramoderne keuken of ontspant in de weelderige slaapkamers, elk moment is een verwennerij in luxe.

De heuvels van Loulé bieden een serene en exclusieve omgeving voor dit uitzonderlijke pand en bieden een perfecte balans tussen afzondering en toegankelijkheid. Met zijn goedgekeurde project en ongeëvenaarde uitzichten vertegenwoordigt dit vastgoedjuweeltje een zeldzame kans om een stukje paradijs in de Algarve te bezitten.

Terwijl u de details en foto's verkent, stelt u zich een leven van verfijning, comfort en natuurlijke schoonheid voor in deze accommodatie in Loulé Hills. Het is niet zomaar een thuis; Het is een statement van verfijnd leven, wachtend op de veeleisende koper die klaar is om het buitengewone te omarmen.
  • Energieklasse: b
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?