Verkauf haus Loulé von 330 m²

30 Fotos
Virtuelle Besichtigung
Verkauf haus
Loulé
2 200 000 €
Nr. 208
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 330.00
  • Schlafzimmer: 7
  • Badezimmer: 8
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 900.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
Beschreibung :
Welkom bij de belichaming van luxe wonen in Al Sakia, in de buurt van Quarteira - een zorgvuldig gerenoveerde villa met 7 slaapkamers die moderne elegantie naadloos combineert met ongeëvenaard comfort. Deze weelderige residentie ligt op een ideale locatie, op slechts een steenworp afstand van zowel essentiële voorzieningen als de zonovergoten oevers van het strand.

Als u het pand nadert, wordt de grootsheid van de villa meteen duidelijk. De villa ligt te midden van een weelderig landschap en heeft een uitgestrekte buitenkant met een sprankelend verwarmd zwembad dat uitnodigt tot een verfrissende duik onder de warme zon van de Algarve. De verzorgde tuinen creëren een oase van rust en bieden de perfecte achtergrond voor bijeenkomsten in de buitenlucht of serene momenten van ontspanning.

Stap binnen en laat je betoveren door de zorgvuldig ontworpen interieurs. De villa ontvouwt zich over zeven royaal ingerichte slaapkamers, die elk een gevoel van verfijning en comfort uitstralen. Onberispelijk vakmanschap is overal zichtbaar, met hoogwaardige afwerkingen en een smaakvolle inrichting die een harmonieuze sfeer creëren in elke kamer.

Entertainment kent geen grenzen in deze villa, want de kelder is omgetoverd tot een oase van vrije tijd en plezier. Een speelkamer, compleet met biljart en andere recreatieve activiteiten, nodigt uit tot vriendschappelijke competitie en kameraadschap. Voor degenen die op zoek zijn naar een bioscoopervaring, biedt de speciale bioscoopzaal de perfecte setting voor filmavonden met familie en vrienden.

Autoliefhebbers zullen de garage voor vier auto's waarderen, die voldoende ruimte biedt voor hun gewaardeerde voertuigen en zowel gemak als veiligheid garandeert. Of het nu gaat om een verzameling luxe auto's of gewoon extra ruimte voor gasten, deze functie voegt een extra laag functionaliteit toe aan het pand.

De strategische ligging van Al Sakia zorgt ervoor dat dagelijkse benodigdheden en recreatiemogelijkheden binnen handbereik zijn. De nabijheid van Quarteira betekent dat charmante cafés, luxe restaurants en levendige lokale markten op slechts een klein eindje rijden liggen, met een breed scala aan mogelijkheden om te dineren en uit te gaan.

Geniet van het toppunt van het leven aan de kust met deze prachtige villa in Al Sakia. Met zijn nauwgezette renovatie, luxe voorzieningen en een toplocatie in de buurt van zowel gemakken als het strand, belooft deze woning een levensstijl van ongeëvenaarde verfijning en ontspanning. Welkom thuis in een toevluchtsoord van comfort en stijl in het hart van het kustparadijs van de Algarve.
  • Energieklasse: b
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?