Verkauf haus Loulé von 191 m²

30 Fotos
Virtuelle Besichtigung
Verkauf haus
Loulé
1 995 000 €
Nr. 1014
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 191.00
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 4
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 675.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2002
Beschreibung :
Perfect gelegen villa met 4 slaapkamers in Vilas Alvas, op slechts 2 km van het strand.

Deze prachtige woning ligt op een goed geproportioneerd hoekperceel, met een prachtige oriëntatie op het zuiden die gastheer is voor het zwembad en de tuinen met gazon, er is ook een fantastische overdekte patio in serrestijl, perfect om binnen en buiten te leven en om wat welverdiende onderbreking te krijgen van de zomerse zon van de Algarve, of om te genieten van de koelere zon met wat extra warmte in de winter.

Men kan de villa betreden via de omheinde oprit rechtstreeks naar de garage, of via de loopbrugpoort. De vooringang heeft een heerlijk sereen gevoel, met groen rondom, en het turquoise water van het zwembad is net zichtbaar genoeg om in het oog te springen. Via de voordeur is er een grote hal, met een complete badkamer met een hoekjacuzzi. Een set dubbele deuren leidt naar de mooie grote woonkamer, met een open haard, een eethoek en een tweede zithoek. Perfect voor grote gezinnen, entertainment of gewoon zittend voor de tv met een fles Portugese wijn, 2 sets openslaande deuren bieden uitzicht op de tuinen en het zwembad.

De grote, volledig ingerichte keuken grenst aan de woonkamer, met een kleine bijkeuken/wasruimte. Direct grenzend aan de keuken is een slim ontworpen "bonus" terras, dat uitstekend gebruik maakt van de ruimte en het hele jaar door kan worden gebruikt. De ramen gaan allemaal volledig open en de deuren worden volledig ingetrokken voor vrije toegang tot het zwembad.

Langs de andere kant van de villa leidt een gang naar de 2 ruime slaapkamers, allemaal met inbouwkasten en het gebruik van een complete badkamer net buiten, of zelfs de badkamer langs de hal met een jacuzzi. Er is ook een grote slaapkamer met eigen badkamer. Elke kamer heeft openslaande deuren naar een ander deel van de tuin.

Boven is een eigen slaapkamersuite, met een terras met uitzicht over de omgeving.

Er is ook een garage en een kleine opslagruimte beneden.

Een perfecte, goed onderhouden en verzorgde gezinswoning van vele jaren, ideaal voor wie op zoek is naar een huis in de omgeving, of een investeringsmogelijkheid om te moderniseren.

  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?