Verkauf haus Loulé von 145 m²

30 Fotos
Virtuelle Besichtigung
Verkauf haus
Loulé
650 000 €
Nr. 212
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 145.00
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 2
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 1050.00
Beschreibung :
Deze fantastische villa met 3 slaapkamers ligt in een rustige straat met een prachtig uitzicht op het landschap en de kustlijn.

Als u de villa binnenkomt vanaf de rustige straat naar de binnenplaats van de calcada, krijgt u meteen een vrij uitzicht over de tuinen. Er is voldoende parkeergelegenheid, met een carport voor 2 auto's. Bij het betreden van het pand is de leefruimte één zit met een open eethoek aan de achterzijde, overspoeld met natuurlijk licht en met vrij uitzicht door de grote openslaande deuren.

Aan de andere kant van de villa vindt u een ruime slaapkamer met inbouwkasten, een gerenoveerde moderne badkamer en aan de achterzijde een moderne keuken die direct uitkomt op de grote patio aan de achterzijde.

Boven zijn nog 2 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer. Evenals een mooie afgesloten zithoek, perfect om te genieten van het uitzicht en een terras. Er is ook een kleine overloop die, zoals nu het geval is, kan worden gebruikt voor een werkruimte.

Buiten heeft de villa een prachtige tuin, een prachtig verzorgd gazon omringd door verschillende bloementuinen, volwassen bomen, een jacuzzi, een barbecue die aan 3 kanten rond de villa loopt, waardoor de ruimte uitstekend wordt benut. Er is ook een grote berging. Er is potentieel om een zwembad te installeren als de nieuwe eigenaar dat wenst, onder voorbehoud van goedkeuring van de planning.

Een mooie villa, ideaal voor een gezinswoning, of een gemakkelijke lock-up en vertrek 2e huis.

  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?