Verkauf haus Olhos de Água von 115 m²

30 Fotos
Verkauf haus
Olhos de Água
850 000 €
Nr. VAP162751
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 115.50
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 3
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2002
Beschreibung :
Vrijstaande villa van hoge kwaliteit, met een royale oppervlakte van 680m² grond, gelegen in de charmante regio Olhos de Água. Bij het betreden van deze woning wordt u begroet door een imposante hal die leidt naar de belangrijkste delen van het huis.

De ruime en lichte woonkamer en eetkamer bieden een gastvrije sfeer om te genieten van ontspannende momenten met het gezin of om gasten te ontvangen. Met een intelligente verdeling van de ruimte zorgen deze ruimtes voor een vloeiende overgang tussen de verschillende omgevingen, ideaal voor entertainment of gewoon om te genieten van het dagelijks leven.

Het huis beschikt over drie ruime slaapkamers, die allemaal een eigen badkamer hebben, waardoor privacy en comfort voor alle bewoners wordt gegarandeerd. Elke kamer is een oase van rust, ontworpen om maximaal comfort en rust te bieden.

Een onderscheidend kenmerk van deze woning is het grote balkon, dat een prachtig uitzicht biedt op de weelderige tuin en het privézwembad. Deze ruimte is perfect om buiten te dineren, te ontspannen in de zon of gewoon te genieten van de sereniteit van de natuurlijke omgeving die het huis omringt.

Het privézwembad is het middelpunt van de zorgvuldig onderhouden tuin en biedt een oase van frisheid op warme zomerdagen. Het terras grenzend aan het zwembad is ideaal om te zonnebaden en buiten te ontspannen, terwijl de tuin een heerlijke ruimte biedt voor rustige wandelingen en momenten van contemplatie.

Deze villa ligt in Olhos de Água en profiteert van een toplocatie, met gemakkelijke toegang tot alle lokale voorzieningen, waaronder restaurants, winkels en prachtige stranden. Dit is een unieke kans om een luxe woning te verwerven in een van de meest begeerde gebieden van de Algarve.

VAP162751

  • Energieklasse: en-cours
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
VAP Real Estate
Edf. Vilamarina, loja 24 R/C Marina de Vilamoura
Vilamoura
Portugal
www.vaprealestate.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?