Verkauf haus Ponta do Sol von 300 m²

14 Fotos
Video
Verkauf haus direkt am wasser
Ponta do Sol
2 130 000 €
Nr. 1380
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 300.00
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 5
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 893.00
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2025
Beschreibung :
Geniet van de belichaming van luxe aan de kust met deze prachtige halfvrijstaande villa met een uitgestrekt woonoppervlak van meer dan 300 m². Dit opmerkelijke pand omarmt de rust van de omgeving en beschikt over vier royaal bemeten slaapkamers, elk aangevuld met een eigen badkamer. Met in totaal vijf badkamers, inclusief die binnen de eigen badkamer, zijn gemak en comfort verzekerd.

Stap binnen in een oase van ontspanning met uw eigen privézwembad van 6m x 3m, genesteld in een zorgvuldig onderhouden tuin. De allure van deze residentie wordt verder uitgebreid met de opname van een dubbele garage, waardoor er voldoende ruimte is voor uw voertuigen.

Tegen de achtergrond van majestueuze uitzichten op zee en de bergen, biedt deze eerstelijns strandvilla een ongeëvenaarde lifestyle-ervaring, op slechts een steenworp afstand van de rand van de oceaan, waardoor u ongeëvenaarde toegang heeft tot de sereniteit van de kust.

Voor degenen die op zoek zijn naar een persoonlijk tintje, wacht de mogelijkheid om uw eigen afwerkingen te selecteren, zodat u deze prachtige woning kunt aanpassen aan uw individuele voorkeuren en smaak.

De voltooiing van deze uitzonderlijke villa staat gepland voor december 2024 en biedt een opwindend vooruitzicht voor diegenen die aan een nieuw hoofdstuk van het leven aan de kust willen beginnen.

Voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen, kunt u contact met ons opnemen.

Disclaimer: De hierin gepresenteerde informatie, hoewel nauwkeurig, wordt alleen voor informatieve doeleinden verstrekt en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Genesteld langs de pittoreske kustlijn van Ponta do Sol ligt het betoverende dorp Madalena do Mar, een verborgen juweeltje dat wacht op ontdekking door diegenen die op zoek zijn naar rust en natuurlijke schoonheid. Terwijl de zon gracieus danst op de Atlantische Oceaan, lonkt dit idyllische kustoord met zijn tijdloze charme en betoverende allure.

Dompel jezelf onder in het rustige ritme van het leven aan de kust terwijl je door schilderachtige geplaveide straatjes dwaalt met traditionele Madeiraanse huizen versierd met levendige bougainvillea en geurige jasmijn. Hier lijkt de tijd te vertragen, waardoor zowel bewoners als bezoekers kunnen genieten van elk moment in dit kustparadijs.

Adembenemende uitzichten op de azuurblauwe zee en dramatische kliffen vormen een ontzagwekkende achtergrond voor het dagelijks leven in Madalena do Mar. Of u nu op uw balkon een glas Madeira-wijn drinkt of langs de zandstranden wandelt, de schoonheid van de natuur omringt u bij elke bocht.

Voor degenen die hunkeren naar avontuur, biedt Madalena do Mar een schat aan buitenactiviteiten om te verkennen. Van wandelen langs ruige kustpaden tot surfen op de Atlantische golven, er is geen gebrek aan opwinding in deze buitenspeeltuin.

In het hart van het dorp vind je een levendige gemeenschap vol warmte en gastvrijheid. Lokale cafés en restaurants serveren heerlijke traditionele gerechten, terwijl charmante boetieks en ambachtelijke winkels schatten bieden om ontdekt te worden.

Of u nu op zoek bent naar een permanente woning, vakantieverblijf of investeringsmogelijkheid, Madalena do Mar belooft een ongeëvenaarde kwaliteit van leven in een adembenemende kustomgeving. Kom en ervaar de magie van dit kustparadijs en maak van Madalena do Mar je eigen stukje hemel op aarde.
  • Energieklasse: a
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
PRIME PROPERTIES MADEIRA REAL ESTATE
Estrada Monumental n°454 Sao Martinto
900 - Funchal
Portugal
www.primepropertiesmadeira.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?