Verkauf haus Silves von 1005 m²

30 Fotos
Verkauf haus
Silves
4 750 000 €
Nr. JP103
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 1005.00
  • Schlafzimmer: 7
  • Badezimmer: 9
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 59040.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 1994
Beschreibung :
Welkom in een buitengewone boerderij gelegen op een serene en pittoreske locatie tussen Silves en Lagoa. Dit opmerkelijke pand beslaat een enorme uitgestrektheid van 59.040 m2, straalt een rustige sfeer uit en toont natuurlijke schoonheid op zijn best.
Geniet van de overvloed aan ruimte en privacy die wordt geboden door de zeven ruime slaapkamers, elk vergezeld van een eigen en-suite badkamer. Deze boerderij met één verdieping combineert naadloos rustieke charme met moderne gemakken en biedt overdekte terrassen die u uitnodigen om te ontspannen en te genieten van het betoverende uitzicht op de omliggende tuinen.
Als een hippisch paradijs biedt deze accommodatie een scala aan buitenvoorzieningen, waaronder een zwembad, uitnodigende zithoeken en een bloeiende moestuin voor mensen met groene vingers. Verken de sereniteit van het landgoed terwijl je door het terrein slentert en pittoreske vijvers en een verscheidenheid aan majestueuze volwassen bomen ontdekt.
Daarnaast beschikt het pand over een apart bijgebouw, compleet met twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een terras, waardoor een ideale ruimte ontstaat voor gasten of potentiële verhuurmogelijkheden. Verder omvat de boerderij een ruime garage en een wijnkelder.
Deze accommodatie is ontworpen voor het moderne leven en is uitgerust met gemakken zoals grote ramen met dubbele beglazing, airconditioning en verwarming, waardoor het hele jaar door comfort wordt gegarandeerd. Opmerkelijke kenmerken zijn een boorgat, automatische irrigatie en voldoende opslagruimte.
Deze boerderij is strategisch gelegen en biedt gemakkelijke toegang tot prestigieuze etablissementen zoals de Nobel International School, charmante restaurants en prachtige nabijgelegen stranden, die op slechts 15 minuten rijden liggen.
Onlangs opgefrist met een nauwgezette aandacht voor detail, wacht deze boerderij vol spanning op zijn nieuwe eigenaren om een harmonieuze mix van rustieke elegantie en modern comfort te omarmen. Mis deze uitzonderlijke kans niet om te genieten van de rustige levensstijl op het platteland.
  • Energieklasse: e
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Jessica Properties
Portugal
www.jessicaproperties.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?