Verkauf haus Silves mit 3 Schlafzimmer

29 Fotos
Verkauf haus
Silves
650 000 €
Nr. 01-VC689
Merkmale :
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 3
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 1125.00
  • Baujahr: 2003
Beschreibung :
Uitstekende gelegenheid om een gerenoveerde gelijkvloerse villa te kopen die een moderne en rustieke stijl combineert, met 3 slaapkamers, 3 badkamers, gelegen aan de rand van de stad Lagoa. Bestaande uit een grote woon- en eetkamer, open keuken, grote hal, wasruimte, bergingen, terrassen en zwembad. Gelegen op een omheind perceel van 1.125m2, dicht bij de Duitse school en op slechts 5 minuten rijden van Lagoa, of 10-15 min. met de auto vanaf het strand van Carvoeiro of het historische stadje Silves. Huis wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht en is uitgerust met airconditioning, dubbele beglazing, CCTV-systeem, elektrische poort en boorgat. Deze woning is perfect als hoofdgebouw of vakantiehuis, vanwege de goede omstandigheden en locatie, in een rustige omgeving maar dichtbij (een korte rit 5-15 min) naar alle voorzieningen, scholen, stranden, golf, winkelcentrum, enz.

Geweldige kans om een charmante villa van 220m2 te kopen, met 3 slaapkamers, 3 badkamers, zwembad, gelegen op een omheind perceel van 1.125m2 en op een rustige locatie, maar toch op loopafstand (5-15min) van voorzieningen, scholen, winkelcentrum, strand en golf.

Villa met 3 slaapkamers, 3 badkamers, op het oost-oost / west-westen, is volledig gerenoveerd met veel smaak en stijl en biedt modern comfort met behoud van de traditionele charme.
Het bestaat uit:
Bij binnenkomst in het huis hebben we toegang tot een ruime hal, die direct toegang geeft tot de lichte open woon/eetkamer, met de volledig uitgeruste keuken. Alleen een dubbelzijdig fornuis scheidt de woonkamer van de keuken in Amerikaanse stijl, met ontbijtbar, uitstekende ruimte om te genieten van het gezelschap van familie en vrienden tijdens het bereiden van maaltijden.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en wasruimte die direct toegang heeft tot de buitenwereld.

Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot een gang die leidt naar een berging, de 3 slaapkamers (waarvan één momenteel in gebruik als kantoor) en de 3 badkamers (waarvan 2 en suite).
De ruime master bedroom-suite biedt een inloopkast en een extra woonkamer uitgerust met een kleine houtkachel die op winterdagen een gezellige sfeer creëert en u in staat stelt te ontspannen en een boek te lezen in uw privéruimte.

Alle kamers hebben directe toegang tot de buitenterrassen, evenals tot het zwembad, het dakterras en de tuin die verschillende recreatiegebieden biedt, zoals;
een grasveld met automatische irrigatie, een gebied met grote bomen voor schaduw, een gebied met fruitbomen (sinaasappels, mandarijnen, citroenen, enz.) en een gebied voor een moestuin, plus 2 opslagruimten.
Aan de westkant van de tuin is er een kleine waterval die leidt naar een visvijver die een fantastische omgeving creëert om te ontspannen en te genieten van een prachtige zonsondergang met familie en vrienden.
Aan de oost/oostkant van de tuin bevindt zich de barbecueplaats met buitenkeuken en verschillende zitjes, sommige met natuurlijke schaduw van de bomen. De perfecte plek om buiten te genieten van uw maaltijden en te ontspannen met familie en vrienden.

Het zwembad bevindt zich aan de zuidkant van het pand, zodat u kunt genieten van een hele dag zon in de privacy van uw eigen huis.

De ingang van het pand is toegankelijk via een elektrische houten poort, met directe toegang tot de schuur. Vanuit deze entree heeft u toegang tot zowel de voor- als achterzijde van de woning.

Deze woning wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht en is uitgerust met dubbele beglazing en deuren, omkeerbare airconditioning, CCTV-systeem, elektrische toegangspoort, boorgat en stortbak.

De woning ligt op minder dan 5 minuten rijden van de Duitse School en op 5 minuten rijden van de Nobelschool van de Algarve, evenals de stad Lagoa, waar u alle voorzieningen vindt die u nodig heeft, zoals supermarkten (nationaal en internationaal), openbare diensten, scholen, notarissen, financiën, banken, enz.
De steden Carvoeiro en Ferragudo en hun prachtige stranden liggen op slechts 10-15 minuten rijden, evenals de prestigieuze en beroemde golfbanen, Gramacho, Vale de Pinta en Silves. Verschillende andere mooie stranden zijn ook gemakkelijk te bereiken.
De luchthaven van Faro ligt op slechts 40 minuten rijden.

Vanwege de locatie en stijl is dit een perfecte woning voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke woning om "de deur op slot te doen en te reizen", maar ook voor degenen die aan het inkrimpen zijn, maar het idee om naar een appartement te verhuizen niet leuk vinden. Deze woning kan uw hoofdverblijf of uw vakantiehuis zijn. Het is zeker een prachtig familiehuis!
  • Energieklasse: b
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
RETRAITE IMMOBILIER PORTUGAL-Claudio Abrantes

Portimão
Portugal
www.retraiteimmobilierportugal.fr
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?