Verkauf haus Vilamoura von 139 m²

28 Fotos
Verkauf haus meerblick
Vilamoura
799 000 €
Nr. VAP162745
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 139.00
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 2
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 200.00
  • Baujahr: 1991
Beschreibung :
Geweldige villa met vier slaapkamers gelegen in het hart van het centrum van Vilamoura is een echt juweeltje. Verdeeld over twee verdiepingen, biedt het een royale en goed verdeelde ruimte om het hele gezin comfortabel te huisvesten.

U wordt begroet door een grote woonkamer, overspoeld met natuurlijk licht, die een warme en uitnodigende omgeving biedt om te ontspannen en te socializen. Grenzend aan de woonkamer is een elegante eetkamer, ideaal om te genieten van onvergetelijke maaltijden met vrienden en familie.

De uitgeruste keuken wordt een paradijs voor kookliefhebbers en biedt alles wat u nodig heeft om uw favoriete delicatessen te creëren.

De vier slaapkamers zijn ruim en comfortabel, elk uitgerust met inbouwkasten voor handige opslag. Een van de slaapkamers heeft een fantastisch balkon, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht en kunt ontspannen terwijl u geniet van de rustige omgeving van Vilamoura.

De woning beschikt ook over twee goed uitgeruste badkamers, die comfort en gemak voor alle bewoners garanderen.

Een van de hoogtepunten van deze villa is het prachtige dakterras, met een prachtig uitzicht op de zee en het omliggende landschap. Het is de perfecte plek om te genieten van een prachtige zonsondergang of om vrienden en familie te vermaken in een onvergetelijke omgeving.

Deze accommodatie ligt in het centrum van Vilamoura, op slechts twee minuten van de beroemde jachthaven van Vilamoura, waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan restaurants, winkels, bars en uitgaansgelegenheden.

Deze villa is een unieke kans om een uitzonderlijke woning te bezitten op een van de meest gewilde bestemmingen in de Algarve.

Afstand:
Luchthaven Faro (FAO): 25 km
Jachthaven van Vilamoura: 500 m
Golfbaan: 5 km
Winkelgebied: 2 km
Strand: 2 km

Boek nu uw bezoek bij ons en maak kennis met deze sfeervolle villa, ideaal voor permanente bewoning en/of investering.

Het VAP-team staat volledig tot uw beschikking - VAP TEAM!

VAP162745

  • Energieklasse: en-cours
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
VAP Real Estate
Edf. Vilamarina, loja 24 R/C Marina de Vilamoura
Vilamoura
Portugal
www.vaprealestate.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?