Verkauf immobilienprogramms Quarteira mit 1 Schlafzimmer

Verkauf immobilienprogramms strandpromenade
Quarteira
Preis auf Anfrage
Nr. QVResidences
Merkmale :
  • Schlafzimmer: 1
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2027
Beschreibung :
Quinta Verde Residences ligt in het hart van Quarteira en biedt een duidelijke kans om een rustig leven te ervaren, omringd door prachtige tuinen op slechts enkele minuten van het strand.
Een prive condominium met appartementen van typologieën van T1 tot T4, met gedifferentieerde penthouses, zijn beschikbaar voor verkoop in een project in een totaal van 105 eenheden.
Alle appartementen hebben een uitstekende ruimte met grote ramen en royale privéterrassen, die zorgen voor natuurlijk licht. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, met een potentieel voor winstgevendheid gedurende het hele jaar, waardoor het een perfecte investering is.
De ontwikkeling biedt garage, fitnessruimte, zwembad voor volwassenen en kinderen, en groene ruimtes geïntegreerd in de natuur, met het grote voordeel van dicht bij de zee te zijn.
Het is gelegen op loopafstand van alle voorzieningen en diensten, en een klein eindje rijden van de luchthaven van Faro (20 min) en Lissabon (120 min).
Laat u omhullen door de schoonheid tussen de natuur, de zee, de euforie van de stad en het comfort van thuis.

Grijp deze kans!
  • Energieklasse: Nicht mitgeteilt
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Real Properties Rentals & Management
Av Francisco Sá Carneiro, Terraços de Quarteira II, Loja D
8125-141 - Quarteira
Portugal
www.realproeprties.pt
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?