Verkauf wohnung Albufeira von 94 m²

30 Fotos
Verkauf wohnung
Albufeira
550 000 €
Nr. Albufeira Green Resi…
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 94.13
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 2
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2024
Beschreibung :
NIEUW appartement met 2 slaapkamers gelegen in de ontwikkeling van Albufeira Green Residence, presenteert een harmonieuze mix tussen moderniteit en comfort, ingevoegd in een gated community. Met een eigentijds design en hoogwaardige afwerkingen is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar een elegante en functionele woning.

Dit appartement heeft een grote en lichte ruimte, waar de keuken en woonkamer vloeiend zijn geïntegreerd, wat een perfecte omgeving biedt om te ontspannen. De keuken is volledig uitgerust met BOSH-apparatuur, wat zorgt voor gemak en efficiëntie in het dagelijks leven. De mat wit gelakte kasten en het corian aanrechtblad voegen een vleugje verfijning toe aan de ruimte.

Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één en-suite, die privacy en comfort bieden. Daarnaast heeft het een volledig uitgeruste sociale badkamer voor het gemak van bewoners/bezoekers.

Het biedt een groot balkon, ideaal om te genieten van momenten in de buitenlucht en om te genieten van het vrije uitzicht op de drie gevels op het oosten, zuiden en westen.

Dit appartement ligt op de derde verdieping van dit nieuwbouwproject en beschikt over een rustige en besloten sfeer. Het appartement heeft een barbecue inbegrepen, perfect om buiten te dineren, en een privézwembad in het resort, ideaal om af te koelen op warme zomerdagen.

Daarnaast beschikt het appartement over een parkeerplaats in de kelder, met directe toegang naar buiten, waardoor de bewoners veiligheid krijgen.

Albufeira, gelegen in het centrum van de Algarve, op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven van Faro, onderscheidt zich door zijn levendige sfeer en prachtige stranden. Met een toplocatie in een woonwijk biedt dit appartement de perfecte balans tussen rust en gemak, waardoor u kunt genieten van het beste dat de regio te bieden heeft.
  • Energieklasse: Nicht mitgeteilt
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Real Properties Rentals & Management
Av Francisco Sá Carneiro, Terraços de Quarteira II, Loja D
8125-141 - Quarteira
Portugal
www.realproeprties.pt
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?