Verkauf wohnung Loulé von 94 m²

19 Fotos
Verkauf wohnung
Loulé
340 000 €
Nr. 194
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 94.34
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 2
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2023
Beschreibung :
Mooi appartement op de bovenste verdieping, met een groot terras op het zuiden, dicht bij het centrum van Loule.

Goed uitgerust appartement met 2 slaapkamers, met parkeergarage (1 plaats), grote berging op de bovenste verdieping met stopcontacten en daglicht. Ze zijn uitgerust, met airconditioning en apparaten, gedeeltelijk gemeubileerd (alleen dit appartement) met alleen de stoffering die nodig is om een mooi huis te maken.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan één ensuite, er is ook een aparte doucheruimte voor gasten. Een open woon- en eetkamer met een moderne geïntegreerde keuken. Met toegang vanuit het woongedeelte en de master suite is een heerlijk groot, op het zuiden gelegen terras met BBQ. Perfect om te entertainen, of gewoon om de zonsondergang te vangen met een glas of twee van je favoriete Portugese wijn.

Deze appartementen liggen net buiten het centrum van Loule en bieden een fantastische locatie en een korte wandeling naar alles wat Loulé te bieden heeft.

Perfect voor wie op zoek is naar een nieuwe permanente woning, of een appartement in de zon.
  • Energieklasse: a
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
IRG Property
Estrada Quinta do Lago,
8135-999 - Almancil
Portugal
www.irgproperty.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?