Verkauf wohnung Quarteira von 156 m²

30 Fotos
Verkauf wohnung meerblick
Quarteira
995 000 €
Nr. Magnífica Penthouse …
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 156.00
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 3
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 41.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2021
Beschreibung :
Laat u verblinden door dit prachtige penthouse met drie slaapkamers (T3), dat een benijdenswaardige locatie heeft op slechts een steenworp afstand van het zandstrand van Quarteira en ingevoegd in de meest recente ontwikkelingen in de stad. Dit uitzonderlijke appartement herdefinieert het concept van luxe en biedt een exclusieve levensstijl.

Deze residentie beschikt over de nieuwste apparatuur, een gecentraliseerd geluidssysteem in het hele pand en ingebouwde airconditioning in de woonkamer, evenals split-airconditioning in de slaapkamers. Uitgerust met zonnepanelen, biedt het een opmerkelijke energie-efficiëntie. Het omvat geen meubels en decoratie.

Gelegen op de bovenste verdieping (3e verdieping), bestaat deze unieke woning uit een inkomhal, een keuken en woonkamer in een grote gemeenschappelijke ruimte, een prachtig terras dat zich uitstrekt naar het zuiden, oosten en westen, een elegante eetkamer, twee royale slaapkamers met eigen badkamer, een eenpersoonskamer en een complete gastenbadkamer. Alle badkamers zijn voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor comfort en gemak.

Het balkon, met grote ramen, biedt een vrij uitzicht op het zwembad van het gebouw en de groene zones van de stad. Bovendien kunt u op het eigen gemeenschappelijke toegangsterras op de top van het gebouw genieten van een panoramisch uitzicht op de zee, waardoor de perfecte omgeving wordt gecreëerd voor familiebijeenkomsten en gedenkwaardige momenten bij zonsondergang.

Barbecueliefhebbers zullen blij zijn met de aanwezigheid van een verwijderbare gasbarbecue, ideaal voor het bereiden van heerlijke gerechten terwijl u geniet van momenten van gezelligheid met dierbaren. De eigen garage/box biedt ruimte voor maximaal vier voertuigen, evenals een opslagruimte.

De bevoorrechte locatie van deze woning plaatst het op loopafstand van het stadscentrum, op 20 minuten rijden van de luchthaven van Faro, op 5 minuten van Almancil en Vilamoura, en dicht bij alle essentiële voorzieningen en diensten.

Elke hoek van dit huis is een nieuwe ontdekking en nodigt u uit om te genieten van een luxueuze levensstijl op een van de meest gewilde locaties in de regio.
  • Energieklasse: Nicht mitgeteilt
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Real Properties Rentals & Management
Av Francisco Sá Carneiro, Terraços de Quarteira II, Loja D
8125-141 - Quarteira
Portugal
www.realproeprties.pt
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?