Verkauf wohnung Quinta do Lago von 54 m²

24 Fotos
Verkauf wohnung
Quinta do Lago
499 225 €
Nr. VAP272724
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 54.00
  • Schlafzimmer: 1
  • Badezimmer: 1
  • Swimmingpool: Ja
  • Baujahr: 1986
Beschreibung :
Gelegen in een toeristisch resort in Quinta do Lago, is dit appartement op de 1e verdieping met 1 slaapkamer een uitstekende gelegenheid voor wie op zoek is naar een vakantiehuis of een winstgevende investering.
Het resort biedt een verscheidenheid aan entertainment en recreatieve activiteiten, waaronder een fitnessruimte, sauna, jacuzzi, kleedkamers, buitenzwembaden en een binnenzwembad, kinderbad, een fitnessclub, kinderclub, gemeenschappelijke tuinen en restaurants.

Het appartement zelf is gezellig en goed gepland. De woonkamer is voorzien van een open haard en geeft toegang tot een goed balkon met ruimte voor een eettafel, met uitzicht op de tuin. De keuken is via een loopband verbonden met de woonkamer, waardoor er een open en uitnodigende ruimte ontstaat. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten, waardoor er veel bergruimte en airconditioning is. Er is ook een badkamer met een inloopdouche.

Luchthaven - 17 km
Strand - 2,5 km
Golfbaan - 0 m
Almancil - 5 km

Dit appartement is een uitstekende gelegenheid voor wie op zoek is naar een vakantiehuis of een investering voor winstgevendheid.

VAP272724
  • Energieklasse: e
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
VAP Real Estate
Edf. Vilamarina, loja 24 R/C Marina de Vilamoura
Vilamoura
Portugal
www.vaprealestate.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?