Verkauf wohnung Vilamoura von 103 m²

17 Fotos
Verkauf wohnung
Vilamoura
690 000 €
Nr. VAP252720
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 103.00
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 3
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2024
Beschreibung :
Gloednieuw appartement met 2 slaapkamers, op de begane grond, ingevoegd in een luxe condominium en gelegen op loopafstand van de jachthaven van Vilamoura.

Met een toplocatie dicht bij de golfbanen en de jachthaven kunnen bewoners genieten van het beste dat de stad te bieden heeft.

Appartementen met luxe afwerking.

Twee slaapkamers met ingebouwde kasten, waarvan één en suite, wat zorgt voor meer privacy en gemak.

Met de eetkamer en de volledig uitgeruste open keuken, die zorgt voor een ruime en uitnodigende omgeving.

De geïnstalleerde apparatuur en systemen, zoals airconditioning, met water verwarmde vloeren met zonnesysteem en de Daikin-warmtepomp, garanderen een groot comfort voor de bewoners.

Bovendien geven de uitstekende thermische en akoestische isolatie, de hoogwaardige materialen en de luxe afwerkingen de appartementen een verfijnde en elegante sfeer.

De sociale ruimtes van het condominium zijn ook een sterk punt, met een groot buitenzwembad en groene zones die de bewoners momenten van vrije tijd en ontspanning bieden.

Groot buitenzwembad en groene zones, die gemeenschappelijke ruimtes van de ontwikkeling zijn, bieden momenten van vrije tijd en ontspanning aan de bewoners, die een ideale omgeving bieden om te ontspannen en te socializen.

Dit appartement beschikt over 1 parkeerplaats in een afgesloten garage.

Over het algemeen lijkt dit appartement een uitstekende optie te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle levensstijl in Vilamoura.

Vilamoura is een beroemd toeristenoord in de Algarve in Portugal. Met een mediterraan klimaat en stranden met kristalhelder water is het een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar zon, zee en prachtige landschappen.

Daarnaast staat Vilamoura ook bekend om zijn recreatiemogelijkheden, zoals internationaal gerenommeerde golfbanen, jachthavens, restaurants en bars. De stad biedt verschillende activiteiten, zoals boottochten, duiken, watersporten en vele andere uitgaansgelegenheden.

Afstanden:
Luchthaven Faro (FAO): 25 km
Stranden: 2 km
Jachthaven van Vilamoura: 3 km
Golfbanen: 3 km
Winkelgebied: 2 km
Apotheken: 2 km
Vilamoura Internationale Kliniek: 2 km

Boek nu uw bezoek bij ons en kom deze prachtige villa bekijken.

We hebben een fantastisch team tot uw beschikking - VAP TEAM!

VAP252720
  • Energieklasse: en-cours
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
VAP Real Estate
Edf. Vilamarina, loja 24 R/C Marina de Vilamoura
Vilamoura
Portugal
www.vaprealestate.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?