Verkauf wohnung Vilamoura von 83 m²

22 Fotos
Verkauf wohnung meerblick
Vilamoura
850 000 €
Nr. RP-0924
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 83.50
  • Schlafzimmer: 2
  • Badezimmer: 2
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 1992
Beschreibung :
Welkom in uw nieuwe huis, strategisch gelegen in het hart van Vilamoura, waar luxe en gemak elkaar ontmoeten. Dit prachtige appartement met 2 slaapkamers biedt een prachtig uitzicht op de jachthaven en het strand van Vilamoura, waardoor u een werkelijk exclusieve woonervaring heeft.

Gelegen in een condominium van uitmuntendheid, beschikt dit appartement over alle voorzieningen die u zich kunt voorstellen. Bij binnenkomst wordt u meteen gefascineerd door de elegante receptie en watervallen die de gemeenschappelijke ruimtes sieren. Dit condominium biedt een verwarmd binnenzwembad, een verfrissend buitenzwembad, een volledig uitgeruste fitnessruimte, kleedkamers en een weelderige tuin, die zorgen voor momenten van ontspanning en welzijn voor het hele gezin.

Het appartement zelf heeft een modern en verfijnd design, met exclusieve details die een speciaal tintje geven aan deze woning. Dit appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht en beschikt over een ruime slaapkamer en een slaapkamer met eigen badkamer, de laatste met directe toegang tot een balkon op het zuiden waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de jachthaven en het strand. De eet- en woonkamer, overspoeld met natuurlijk licht, biedt een ongelooflijk panoramisch uitzicht, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en een praatje te maken.

De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op de zee. De hoogwaardige afwerkingen omvatten airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, dubbele beglazing en een omgevingsgeluidssysteem, wat zorgt voor maximaal comfort in elke kamer.

Daarnaast biedt het condominium extra voorzieningen zoals een parkeerplaats, een onafhankelijke goederenlift, een vuilophaaldienst op alle verdiepingen, digitaal gestuurde toegang en een video-intercom, waardoor u absolute gemoedsrust en veiligheid heeft.

Mis de kans niet om te leven in een waar paradijs aan zee, waar elke dag wordt geproost met een ongelooflijke zonsondergang. Plan nu uw bezoek en maak van dit appartement uw nieuwe luxe uitje in Vilamoura.
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Real Properties Rentals & Management
Av Francisco Sá Carneiro, Terraços de Quarteira II, Loja D
8125-141 - Quarteira
Portugal
www.realproeprties.pt
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?